Antena Meniu Search
x

Bancile ofera bani doritorilor, fara garantii

Ce faci cand n-ai bani. Iei un credit! Chiar daca bancile sunt mai stranse la punga, raman dispuse sa ofere bani doritorilor chiar si fara garantii.

Vezi și

Un imprumut de 20.000 de lei. Asta vrea Razvan si pentru asta asteapta acceptul bancii. Nu mai este demult surprins de dobanzile mari cerute de institutiile de credit. “E ok, acestea sunt preturile acum. Sunt in curs sa imi iau un credit de nevoi personale pentru renovarea casei”, spune tanarul.

Chiar daca au devenit scumpe in ultimii ani, creditele de consum raman cea mai populara forma de imprumut de la banca. Ce-i drept, valoarea imprumuturilor a scazut de la 5.000 de euro, cat se acorda in urma cu doi-trei ani.

Plata lunara catre banca porneste de la 340 de lei si ajunge chiar si la 400 de lei in functie de conditiile fiecarei institutii financiare. Chiar si asa, multi dintre romani ar apela la imprumutul pentru nevoi personale pentru diverse cumparaturi.

Dobanzile pentru creditele de nevoi personale sunt chiar si cu 50 la suta mai mari decat cele ale creditelor imobiliare. Daca in cazul unui credit pentru casa luat in lei platiti 9 la suta, in cazul creditelor de consum puteti primi o dobanda de 13,5 la suta. Salariul minim pentru un credit de nevoi personale de circa 3.500 de euro sau 16.000 de lei este de 950 de lei. Romanii au imprumutat de la banci 57 de miliarde de lei pentru nevoi personale. In schimb, pentru achizitionarea de locuinte au luat "numai" 37 de miliarde de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Bancile ofera bani doritorilor, fara garantii