Antena Meniu Search
x

Banii sucesc mintile fetelor

Banii nu aduc fericirea, dar aduc fete pe banda rulanta! Au dovedit-o reporterii Observator, intr-un reportaj cu camera ascunsa. Au sucit mintile fetelor de pe strada doar pomenind de oameni bogati

Vezi și

Varsta barbatului e irelevanta, conturile sa fie pline. Daca un milionar e interesat de numarul lor de telefon, il scriu cu ochii inchisi. Insa odata cu barbatul bogat vin si dezavantajele, avertizeaza psihologii. Si nu sunt deloc de neglijat.

O vorba din popor spune ca banii nu aduc fericirea. Ei bine, asta se intampla odata. demult. In ziua de azi, situatia sta cu totul diferit, iar intr-o relatie nu dragostea este cea care primeaza,, ci banii din cont. O demonstreaza experimentul facut de reporterii Observator.

Nici diferenta de varsta nu conteaza, nici pentru ea, nici pentru prietena ei. Atata timp cat "presupusul personaj" e dispus sa dea oricat, pentru fericirea ei. In mai putin de o ora aproape 10 fete au acceptat "intalnirea" cu barbatul necunoscut. Si nu doar in spatele camerei recunosc ca banii aduc fericirea.

Psihologii spun ca trebuie sa fim foarte atenti atunci cand luam astfel de decizii, mai ales ca in spatele unui simplu "numar de telefon", se pot ascunde alte interese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Banii sucesc mintile fetelor