Antena Meniu Search
x

Un bărbat dezbrăcat, care a sărit pe balcon de la etajul 5, imobilizat cu greu de mascați în București

Un bărbat dezbrăcat, aflat într-o vizibilă stare de agitație, a fost imobilizat cu greu de către polițiști, după ce a sărit în gol de la balconul unui apartament din Sectorul 3 al Capitalei. Atenție, informații și imagini cu puternic impact emoțional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 31.07.2020, 17:19

Vezi și
  • Bărbatul s-a aruncat în gol de la etaj, din motive necunoscute
  • Rănit și în stare de confuzie, a opus rezistență în fața polițiștilor
  • Mai mulți martori au filmat momentele dramatice

Individul, care era cunoscut cu tulburări, a început să facă scandal și s-a baricadat în apartament, la sosirea agenților, după care s-a urcat pe balcon și a sărit de la înălțime.

Vizibil rănit în urma impactului cu solul, acesta a opus rezistență în fața polițiștilor, fiind nevoie de patru oameni ai legii pentru a-l reține.

"În data de 31 iulie, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului și provoacă distrugeri. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, iar la vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze amenințări, după care a pătruns în apartament și a refuzat să deschidă ușa. 

Ulterior bărbatul a ieșit în balcon și ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar s-a precipitat de la înălțime. 

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate  Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice", se arată în comunicatul Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat dezbrăcat, care a sărit pe balcon de la etajul 5, imobilizat cu greu de mascați în București