Antena Meniu Search
x

Scandal imens în Dej. Rănit în orgoliu, un bărbat din București i-a stricat mașina fostei iubite

Un bărbat din București a făcut un scandal monstru în Dej, după ce a condus zeci de kilometri pentru a discuta cu fosta iubită. Refuzat de femeie, individul a amenințat-o cu un pistol neletal, i-a adresat insulte și, în final, i-a lovit mașina în mod repetat cu propriul autoturism.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.09.2020, 20:04

mașină marca Mercedes
Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a amenințat fosta iubită și i-a avariat mașina - dejeanul.ro
  • Rănit în orgoliu, bărbatul s-a înfipt cu Mercedesul în mașina fostei iubite
  • Magistrații clujeni au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observatorul orei 19

Incidentul a avut loc marți după-amiaza, în jurul orei 16:30, pe strada Mihai Viteazu din Dej.

Deranjat că fosta lui iubită, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a întrerupt orice contact, ba, mai mult, s-a dus în vizită la o altă persoană, bărbatul din București a condus zeci de kilometri fără permis pentru a încerca să discute cu ea.

Conversația, însă, nu a fost una tocmai pașnică, iar individul a început să-i adreseze expresii jignitoare, a amenințat-o cu un pistol neletal și, furios la culme, s-a suit în propriul autoturism, un Mercedes, pe care l-a înfipt repetat în mașina femeii.

Imediat după episodul violent, bărbatul, cu 10 ani mai tânăr decât fosta parteneră, s-a făcut nevăzut. Potrivit dejeanul.ro, polițiștii au pornit imediat pe urmele sale, reușind să-l găsească pe o stradă din Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost imobilizat și reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile magistrații clujeni au decis să-l trimită în arest pentru 30 de zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Scandal imens în Dej. Rănit în orgoliu, un bărbat din București i-a stricat mașina fostei iubite