Antena Meniu Search
x

Declaraţie NĂUCITOARE a bărbatului care e acuzat de dubla crimă de pe câmpul de varză de la Târgovişte. Ce spune că vâna în seara asasinatului

Un vânător a fost reţinut în cazul dublului asasinat, comis în urmă cu 6 zile, pe un câmp de lângă Târgovişte! Bărbatul este acum principalul suspect.

Vezi și

Un vânător a fost reţinut în cazul dublului asasinat, comis în urmă cu 6 zile, pe un câmp de lângă Târgovişte! Bărbatul este acum principalul suspect. Anchetatorii susţin că l-au identificat pe baza probelor ADN. În orice caz, suspectul a fost adus astăzi la tribunal, cu propunere de arestare. 

El este principalul suspect în cazul dublei crime de săptămâna trecută. Un mecanic auto şi vânător cu vechime. La el ar fi condus probele ADN şi probele balistice, spun procurorii, care-l acuză că i-a împuşcat pe un consilier şi pe ajutorul lui, pe un câmp cu varză, lângă Târgovişte. Bărbatul s-ar fi încurcat în declaraţii şi atunci a dat de bănuit.

Suspectul nu recunoaşte însă nimic. Iar vecinii nu-l cred în stare de crimă. Îl ştiu om liniştit, ba chiar retras, după ce soţia a plecat la muncă în străinătate. Ştiu, însă, şi că avea o armă. 

Procurorii spun însă că el a tras în consilierul local din Răzvad, care era la tăiat varza, împreună cu un ajutor de-al lui. Gheorghe Ifrim şi-ar fi sunat un prieten ca să-i ceară ajutorul pentru că ar fi dat de braconieri în zonă. 

Mihai Dincă, prim procuror al parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: "Este posibil ca domnul Ifrim să fi mers singur. Persoana respectivă să fi rămas în urmă. Auzind focurile de armă şi posibil şi vaiet sau ţipăt să se ducă să vadă ce s-a întâmplat." A fost şi el executat, cu sânge rece. Iar suspectul în vârstă de 58 de ani este cercetat pentru omor calificat. Riscă ani grei de închisoare.

La ieşirea de la audieri, întrebat de jurnalişti ce vâna în seara asasinatului, a răsuns, halucinant: "Elefanţi!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Declaraţie NĂUCITOARE a bărbatului care e acuzat de dubla crimă de pe câmpul de varză de la Târgovişte. Ce spune că vâna în seara asasinatului