Antena Meniu Search
x

Bărbat mort de pancreatită, scos din sicriu de către polițisti

Situaţie incredibilă într-un sat din Buzău. O femeie care se pregătea să-şi îngroape soţul s-a trezit la uşă cu poliţia. Înmormântarea nu a mai avut loc pentru că agenţii au luat trupul neînsufleţit şi l-au dus la autopsie

Vezi și

Situaţie incredibilă într-un sat din Buzău. O femeie care se pregătea să-şi îngroape soţul s-a trezit la uşă cu poliţia. Înmormântarea nu a mai avut loc pentru că agenţii au luat trupul neînsufleţit şi l-au dus la autopsie. 

Omul murise cu câteva zile în urmă, după ce a ajuns la spital cu pancreatită şi diabet. Medicii l-au operat, dar nu a supravieţuit. Familia este lovită de două ori. Băiatul cel mic, care are doar 17 ani, luptă de un an zile, cu o boală necruţătoare.

Colacii erau pregătiţi. Lumânările şi coliva. Oamenii aşteptau să vină preotul să-l îngroape pe Vasile.

S-au trezit însă cu câţiva poliţişti care l-au scos pe bărbat din sicriu, l-au dezbrăcat şi l-au pus într-un sac de plastic, pentru a-l duce la medicină legală.

Femeia plânge. E dărâmată. Şi ea este bolnavă. Iar băiatul ei mai mic, Dorin care de 17 ani a stat ultimul an, numai în spital. Are o tumoră canceroasă pe care medicii încearcă s-o topească prin radioterapie.

În ziua în care i s-a făcut rău, tocmai fusese la Râmnicu Sărat, ca să ceară o ambulanţă, pentru a-l duce pe Dorin, la Spitalul Fundeni. Au plecat apoi, împreună tată şi fiu, cu maşina în pădure, să strângă crengi pentru foc. Aveau multe neajunsuri. Maşina a derapat iar tatăl lui Dorin s-a rănit uşor, la bărbie. Câteva ore mai târziu au chemat ambulanţa pentru avea dureri în abdomen. A fost operat, iar medicii au stabilit că a murit pentru că avea pancreatită şi diabet.

Şi de aici a pornit nebunia. Familia l-a luat pe Vasile acasă şi cu bani de împrumut au pregătit totul pentru înmormântare. Dar poliţiştii au aflat că Vasile a derapat cu maşina, când s-a dus în pădure. Bărbatul nu avea permis. Iar la spital a spus că a căzut de pe casă. Dintr-o dată moartea lui a devenit. SUSPECTĂ.

Nimeni nu ştie când Vasile va putea fi îngropat. Pentru că procedurile sunt acum anevoioase. Primul certificatul de deces eliberat în baza actului dat de un medic al spitalului din Buzău, acolo unde a fost ultima dată internat, Vasile trebuie să fie anulat în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat mort de pancreatită, scos din sicriu de către polițisti