Antena Meniu Search
x

Video Bărbat mort după ce i-a luat foc dormitorul, în București. Vecinii s-au autoevacuat în creierii nopții

A fost panică într-un bloc Sectorul 5 al Capitalei, azi-noapte. Flăcări uriaşe au izbucnit în dormitorul unui bărbat care locuia singur şi avea mai multe gunoaie în casă. Proprietarul a murit, după ce s-a intoxicat cu fum şi a fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator. Vecinii au fost treziţi din somn şi s-au autoevacuat.

de Alexandra Bucuroiu

la 01.12.2020, 09:25

Vezi și
  • Incendiu într-un bloc din Sectorul 5, un bărbat a fost găsit fără suflare
  • Treziţi din somn de un miros puternic de fum, vecinii au ieşit din apartamente

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Era trecut de ora unu noaptea când s-a instalat panica printre locatarii de pe şoseaua Alexandria din Capitală.

Focul a izbucnit la etajul doi în dormitorul bărbatului. Treziţi din somn de un miros puternic de fum, vecinii au ieşit din apartamente în faţa blocului. Tot ei spun că nu este prima dată când locuinţa bărbatului îi ia foc.

"Noroc că nu a fost la bucătărie, data trecută acolo a fost şi are gaze de săream în aer tot blocul în perioada asta. I s-a reparat casa, i-am zis "domne să fii conştient". Suntem 66 de apartament", povestește o vecină.

Pompierii l-au găsit pe bărbatul de aproximativ 50 de ani în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, însă fără rezultat. Se pare că victima nu avea curent.

Vecinii spun că bărbatul avea şi restanţe la întreţinere. Pompierii trebuie să stabilească acum de la ce s-a produs incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bărbat mort după ce i-a luat foc dormitorul, în București. Vecinii s-au autoevacuat în creierii nopții