Antena Meniu Search
x

Bărbat surprins cu pantalonii în vine, în baia fetelor, la o școală din Timișoara

Incident şocant într-o şcoală din Timişoara. Un bărbat a fost surprins de o elevă din clasa întâi, chiar în baia fetelor, cu pantalonii în vine. Speriată, fetiţa a fugit în clasă, însă abia la finalul cursului şi-a făcut curajul să povestească învăţătoarei cele întâmplate, timp în care individul părăsise unitatea de învăţământ.

de Redactia Observator

la 07.11.2019, 10:37

Vezi și

Incident şocant într-o şcoală din Timişoara. Un bărbat a fost surprins de o elevă din clasa întâi, chiar în baia fetelor, cu pantalonii în vine. Speriată, fetiţa a fugit în clasă, însă abia la finalul cursului şi-a făcut curajul să povestească învăţătoarei cele întâmplate, timp în care individul părăsise unitatea de învăţământ. Cadrele didactice au chemat imediat Poliţia. Totul a fost surprins şi pe camerele de supraveghere. Bărbatul este căutat acum.

Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă la Colegiu Naţional de Artă "Ion Vidu", o şcoală de prestigiu din Timişoara, chiar în timpul primei ore de curs. Bărbatul a intrat în incinta unităţii de învăţământ fără ca paznicul să-l fi sesizat. De acolo, a mers direct în baia fetelor şi a intrat peste o elevă din clasa I, cu pantalonii în vine. Copila s-a speriat şi a fugit înapoi în clasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Speriată, fetiţa abia la finalul orei a reuşit să povestească învăţătoarei că a fost surprinsă în baie de un individ. Între timp, prezenţa individului în şcoală a fost semnalată şi de câteva eleve de la clasa a patra. Cadrele didactice au sunat imediat la Poliţie.

Abia în faţa poliţiştilor, copila a povestit şi cum l-a surprins pe individ. Părinţii copiilor sunt revoltaţi şi cer măsuri mai sigure pentru protecţia copiilor lor.

Camerele de supraveghere amplasate în şcoală confirmă întreaga poveste. Se ia în calcul varianta ca bărbatul să fi fost unul dintre muncitorii care lucrau în curtea şcolii. Poliţiştii au luat toate datele şi încearcă acum să-l identifice pe bărbat şi să-i dea de urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bărbat surprins cu pantalonii în vine, în baia fetelor, la o școală din Timișoara