Antena Meniu Search
x

Bărbat zdrobit sub roţile autobuzului

Imagini cumplite au fost filmate într-o staţie de autobuz din oraşul Ovidiu. Un bărbat care a alergat să prindă autobuzul a căzut şi a murit sub roţile lui. Şoferul susţine că nu l-a văzut pe cel care urma să-i fie pasager

Vezi și

Imagini cumplite au fost filmate într-o staţie de autobuz din oraşul Ovidiu. Un bărbat care a alergat să prindă autobuzul a căzut şi a murit sub roţile lui. Şoferul susţine că nu l-a văzut pe cel care urma să-i fie pasager.

Iar martorii susţin că omul nu s-ar fi împiedicat, ci chiar ar fi leşinat pe scara autobuzului. Poliţiştii au stat de vorbă cu ei, dar şi cu şoferul. Vor decide dacă acesta e vinovat de moartea bărbatului. 

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul când bărbatul de 65 de ani aleargă să prindă autobuzul. Lângă uşa maşinii care pleca din staţie, se împiedică, nu reuşeşte să urce şi ajunge sub roţi. Şoferul a oprit prea târziu. Sub maşină, bărbatul care urma să-i fie pasager a murit pe loc.

Bărbatul a aşteptat autobuzul într-o staţie, la maginea oraşului Ovidiu. S-ar fi ascuns de căldură, sub umbra unui copac. Şi-a dat seama târziu că în staţie sosise autobuzul care trebuia să-l ducă în satul Lumina, abia când maşina s-a pus în mişcare. Şoferul autobuzului nu ştie cum s-a întâmplat. Susţine că nu l-a văzut pe bărbat. La locul accidentului, fiecare martor are versiunea proprie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbat zdrobit sub roţile autobuzului