Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Rădăuţi suspectat că ar fi omorât 3 surori rămâne în închisoare

"Mâncătorul de femei", bărbatul din Rădăuţi suspectat că ar fi omorât trei surori, rămâne în închisoare. A primit decizia judecătorilor în timp ce criminaliştii găseau în curtea casei lui resturi de oase.

Vezi și

 Mama celor trei surori dispărute încă mai speră. De azi dimineaţă, criminaliştii sapă inclusiv sub podelele din casa părinţilor fostului ei ginere. Unde tatăl lui Vasile Lavric ar fi spus că au fost îngropate femeile.

Poliţiştii au dus şi o motopompă să scoată apa dintr-un bazin care aparţine fabricii de spirt din vecinătatea casei lui Lavric. Într-un beci vechi, umplut cu sticle şi acoperit de beton, anchetatorii au găsit oase.

Analizele de laborator vor arăta dacă sunt resturi umane. În timp ce erau căutate trupurile victimelor, Vasile Lavric le cerea, fără succes, judecătorilor să-l lase liber.

La Rădăuţi, din curtea plină de anchetatori, mama şi actuala soţie a celui numit "mâncătorul de femei" îi iau apărarea. Sunt convinse că surorile dispărute ar trăi departe de casă. Cu ştirea mamei care le plânge de 20 de ani.

În lipsa probelor pentru cele 3 crime, Vasile Lavric a fost arestat preventiv în urmă cu două săptămâni pentru că şi-a atacat soţia cu ciocanul, în urmă cu mulţi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul din Rădăuţi suspectat că ar fi omorât 3 surori rămâne în închisoare