Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie între dinamovişti şi timişoreni, cu bâte, curele şi scaune (Video)

Suporterii dinamovişti şi cei ai echipei Poli Timişoara s-au întâlnit într-o confruntare violentă, în zona Piața Unirii din Timișoara, unde s-au bătut cu ce le-a picat în mână. Suporterii au aruncat unii în alţii cu sticle, scaune şi s-au lovit cu bâte, ţevi sau alte obiecte dure.

de Cristian Ionescu

la 24.09.2019 , 15:44

Suporterii dinamovişti şi cei ai echipei Poli Timişoara s-au întâlnit într-o confruntare violentă, în zona Piața Unirii din Timișoara, unde s-au bătut cu ce le-a picat în mână.

Suporterii au aruncat unii în alţii cu sticle, scaune şi s-au lovit cu bâte, ţevi sau alte obiecte dure.

Dinamoviştii spun că au fost atacaţi, timişorenii spun că dinamoviştii distrugeau oraşul

Dinamoviştii s-au bătut cu timişorenii
Vezi și

Suporterii Dinamo şi Poli Timişoara s-au încăierat pe o stradă din Timişoara, iar fiecare îşi susţine nevinovăţia. Suporterii lui Dinamo spun că au fost atacaţi din senin, iar cei timişoreni susţin că dinamoviştii au început să sară pe maşini şi să distrugă domeniul public.

Confruntarea s-a lăsat cu mai multe distrugeri în zona în care a avut loc, combatanţii aruncând unii în alţii cu scaune, sticle, bâte, pietre sau cu alte obiecte. De asemenea, cei mai ghinionişti au primit şi o corecţie fizică.

În urma evenimentului au intervenit şi poliţiştii, 20 de persoane fiind duse la Secția 1 Poliție pentru audieri.

"Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, mi-au vandalizat mașina. Erau într-o stare de turbare, să spun așa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alții, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, își cărau picioare, pumni în cap, în stomac, care cum puteau”, a declarat un martor pentru pressalert.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Bătaie între dinamovişti şi timişoreni, cu bâte, curele şi scaune (Video)