Antena Meniu Search
x

Elev bătut în curtea şcolii de un bărbat şi fiul său, la Suceava (Video)

Un elev a fost atacat şi snopit în bătaie de un tată şi fiul său, în curtea Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, judeţul Suceava.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.10.2019, 15:23

Vezi și

Un elev a fost atacat şi snopit în bătaie de un tată şi fiul său, în curtea Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, judeţul Suceava.

Adolescentul bătut, în vârstă de 17 ani, l-ar fi îmbrâncit cu o zi în urmă pe tânărul de 15 ani, care a venit apoi cu tatăl său la şcoală.

Elev bătut în curtea şcolii de un tată şi fiul său

Motivul bătăii din curtea şcolii din Dumbrăveni a fost parţial elucidat, însă lucrurile au luat o întorsătură foarte gravă.

Astfel, tânărul de 17 ani, cel care este bătut, l-ar fi îmbrâncit  la şcoală pe cel de 15 ani, care a venit cu tatăl şi amândoi l-au bătut pe adolescentul respectiv.

După ce a fost bătut, băiatul a sunat acasă şi a spus că a fost bătut de un elev şi de tatăl său.

Fratele tânărului bătut, auzind de incident, a sărit în maşină şi s-a dus să-i găsească pe agresorii fratelui său. I-a găsit pe stradă, dar a fost şi el atacat şi bătut de cei doi, înainte să poată spune ceva, iar maşina sa distrusă. Apoi, a mers la Poliţie să anunţe agresiunea.

"Eram acasă şi mama imi spune că s-a luat cineva de el. Nu era ceva grav, s-a îmbrâncit sau nu ştiu. M-am dus acolo la şcoală, am întrebat cine e, nimeni nu-l cunoştea. Un băiat mi-a zis că ar fi nu ştiu unde, aşa că m-am urcat în maşină şi m-am dus spre locaţia respectivă. Pe drum, l-am văzut pe stradă, cu tatăl lui. M-au văzut şi ei că veneam, apoi au venit şi au început să-mi dea cu pumnii în capotă, în parbriz. Au scos cuţitul, a dat în parbriz, au văzut că nu se sparge, a întors cuţitul şi a dat cu mânerul, atunci s-a spart. N-am apucat să-i spun nimic, a venit direct la maşină. Toată lumea a văzut. Am vrut să fug, mi s-a oprit motorul, că m-am speriat, în momentul ăla m-a lovit şi pe mine, în faţă. Apoi am plecat direct la Poliţie", a declarat fratele tânărului bătut la şcoală, pentru Observator.tv

Având în vedere că altercaţia a avut loc în curtea şcolii, Ispectoratul Şcolar Judeţean a precizat că o comisie va analiza toată situaţia. 

Tatăl care şi-a ajutat fiul să-l bată pe elevul respectiv se află la Poliţie, unde este audiat.

Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

Acest articol a fost actualizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Elev bătut în curtea şcolii de un bărbat şi fiul său, la Suceava (Video)