Antena Meniu Search
x

Video Bătrân de 81 de ani din București, jefuit de o prostituată de 24 de ani, chemată acasă: "Se tolănește, se așează pe pat... Îmi daţi banii sau vă omor!"

Un bărbat de 81 de ani şi nepotul său au fost tâlhăriţi la ei acasă de... o prostituată. După ce i-a ameninţat cu un cuţit, femeia a reuşit să fure peste 6.000 de lei. A mers chiar cu unul dintre bărbaţi până la un bancomat, pentru a fi sigură că a luat tot. Tânăra de 24 de ani nu era pentru prima oară în vizită la cei doi. Acum a ajuns după gratii.

De Andre Rotaru la 23.09.2021, 21:00
Vezi și

Lucian Iordănescu, păgubit: Se dezbracă nud. Aşa, fără niciun preambul şi se tolăneşte aici. Eu m-am dat aşa alături. A dormit vreo 25 de minute, s-a sculat, s-a îmbrăcat...

  

Aşa începe povestea lui Lucian Iordănescu, un bărbat de 81 de ani din Bucureşti, care a rămas fără pensie. Bătrânul spune că femeia a venit în vizită la el şi la nepotul lui de 35 de ani. Surse din poliţie spun că, de fapt, fusese chemată să le ofere clipe fierbinţi. Noaptea de dragoste s-a transformat într-una de război.

Lucian Iordănescu, păgubit: S-a dus la bucătărie şi s-a întors de acolo. Aveam eu un cuţit...Se aşează aici pe pat, ţine aşa... "Îmi daţi banii sau vă omor!". Aici ţineam nişte bani. I-a luat. A văzut portofelele. A zis: "Portofelele încoace!" Aveam în portofel o hârtie de 50 de Euro şi vreo patru hârtii de 100.

Pe acelaşi subiect

Nesatisfăcută de pradă, tânăra a mers şi mai departe

Andre Rotaru, reporter Observator: După aproximativ 45 de minute femeia a ieşit din această scară de bloc împreună cu bărbatul în vârstă de 35 de ani. Sub ameninţarea cuţitului acesta a fost forţat să o ducă la cel mai apropiat bancomat şi să îi dea toţi banii pe care îi avea pe card.

Femeia nu era la prima vizită în casa bătrânului. 

Lucian Iordănescu, păgubit: Ea venea, discuta cu mine, îi mai arătăm din cărţi... Cred că nu avea cultură ezoterică deloc. A venit să întrebe ceva, aşa... de suflet, de chestii... Varianta ei este că îşi caută iubirea. Şi n-o găseşte. Şi o caută pe la colţul străzilor, pe undeva... are criteriile ei de evaluare.

De data aceasta tânăra nu a plecat cu mâna goală. Le-a luat 6.000 de lei dar şi alte "suvenire".

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt poliţia Capitalei: I-ar fi deposedat de sume de bani dar şi de telefoane mobile. La începutul acestei săptămâni poliţiştii Capitalei au depistat-o pe femeia bănuită de săvârşirea faptei.

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile şi este cercetată pentru tâlhărie calificată. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Bătrân de 81 de ani din București, jefuit de o prostituată de 24 de ani, chemată acasă: "Se tolănește, se așează pe pat... Îmi daţi banii sau vă omor!"

Breaking News

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul