Antena Meniu Search
x

Video Bătrân de 81 de ani din București, jefuit de o prostituată de 24 de ani, chemată acasă: "Se tolănește, se așează pe pat... Îmi daţi banii sau vă omor!"

Un bărbat de 81 de ani şi nepotul său au fost tâlhăriţi la ei acasă de... o prostituată. După ce i-a ameninţat cu un cuţit, femeia a reuşit să fure peste 6.000 de lei. A mers chiar cu unul dintre bărbaţi până la un bancomat, pentru a fi sigură că a luat tot. Tânăra de 24 de ani nu era pentru prima oară în vizită la cei doi. Acum a ajuns după gratii.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 23.09.2021, 21:00

Vezi și

Lucian Iordănescu, păgubit: Se dezbracă nud. Aşa, fără niciun preambul şi se tolăneşte aici. Eu m-am dat aşa alături. A dormit vreo 25 de minute, s-a sculat, s-a îmbrăcat...

Aşa începe povestea lui Lucian Iordănescu, un bărbat de 81 de ani din Bucureşti, care a rămas fără pensie. Bătrânul spune că femeia a venit în vizită la el şi la nepotul lui de 35 de ani. Surse din poliţie spun că, de fapt, fusese chemată să le ofere clipe fierbinţi. Noaptea de dragoste s-a transformat într-una de război.

Lucian Iordănescu, păgubit: S-a dus la bucătărie şi s-a întors de acolo. Aveam eu un cuţit...Se aşează aici pe pat, ţine aşa... "Îmi daţi banii sau vă omor!". Aici ţineam nişte bani. I-a luat. A văzut portofelele. A zis: "Portofelele încoace!" Aveam în portofel o hârtie de 50 de Euro şi vreo patru hârtii de 100.

Nesatisfăcută de pradă, tânăra a mers şi mai departe

Pe acelaşi subiect

Andre Rotaru, reporter Observator: După aproximativ 45 de minute femeia a ieşit din această scară de bloc împreună cu bărbatul în vârstă de 35 de ani. Sub ameninţarea cuţitului acesta a fost forţat să o ducă la cel mai apropiat bancomat şi să îi dea toţi banii pe care îi avea pe card.

Femeia nu era la prima vizită în casa bătrânului. 

Lucian Iordănescu, păgubit: Ea venea, discuta cu mine, îi mai arătăm din cărţi... Cred că nu avea cultură ezoterică deloc. A venit să întrebe ceva, aşa... de suflet, de chestii... Varianta ei este că îşi caută iubirea. Şi n-o găseşte. Şi o caută pe la colţul străzilor, pe undeva... are criteriile ei de evaluare.

De data aceasta tânăra nu a plecat cu mâna goală. Le-a luat 6.000 de lei dar şi alte "suvenire".

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt poliţia Capitalei: I-ar fi deposedat de sume de bani dar şi de telefoane mobile. La începutul acestei săptămâni poliţiştii Capitalei au depistat-o pe femeia bănuită de săvârşirea faptei.

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile şi este cercetată pentru tâlhărie calificată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Bătrân de 81 de ani din București, jefuit de o prostituată de 24 de ani, chemată acasă: "Se tolănește, se așează pe pat... Îmi daţi banii sau vă omor!"