Antena Meniu Search
x

Video Un cunoscut om de afaceri ar fi ucis-o pe Florina, românca sugrumată și aruncată într-un șanț, în Spania. Presupusul criminal a fost arestat

Spaniolul José VR a fost arestat, ieri, de Garda Civilă, fiind acuzat că a ucis-o pe Florina Gogos, românca de 19 ani care lucra ca prostituată în Albal. Fata a fost sugrumată și aruncată într-un șanț, trupul acesteia tinerei fiind găsit în ziua de 30 ianuarie a acestui an. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.07.2021, 14:12

Bărbatul de 60 de ani este un cunoscut om de afaceri din Carcaixent, un oraș din provincia Valencia, estul Spaniei, potrivit publicaţiei El Periodico de Aragon. Se pare că José VR o cunoscuse pe româncă înainte, fiind un client mai vechi al Florinei. 

José VR a fost săltat ieri de poliţişti. Se afla la volanul ultimei mașini în care urcase victima, în ziua în care a dispărut, pe 8 ianuarie 2021. Camerele de supraveghere au filmat autoturismul alb la ora 17.30, dar şi 20 de minute mai târziu, când a luat-o pe fată la bord. Din păcate, ploaia torenţială care a căzut în Valencia, în acea după-amiază, i-a împiedicat pe anchetatori să vadă numărul de înmatriculare, lucru care a complicat enorm activitatea agenţilor criminalişti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Investigaţiile s-au concentrat pe identificarea clienţilor pe care i-a avut Florina în lunile de dinaintea crimei. În acest fel, poliţiştii au reușit să adune date despre zeci de suspecți, până când l-au găsit pe proprietarul vehiculului alb. 

Florina a fost ucisă chiar în ziua în care a dispărut

Românca de 19 ani, a fost găsită moartă pe 30 ianuarie, într-un şanţ aflat în apropierea pistei Silla, unde fata se prostitua. Criminaliștii au găsit, de asemenea, pe trupul tinerei, semne ale unei strangulări. 

Florina Gogos a fost dată dispărută la începutul acestui an. În seara zilei de 8 ianuarie, tânăra de 19 ani s-a urcat într-o maşină, pe o stradă din Albal, o municipalitate din comuna Horta Sud, Valencia, şi de atunci nu a mai văzut-o nimeni. Dispariţia Florinei, care obișnuia să se prostitueze lângă pista Silla din Albal, a fost sesizată de la poliţie de colega de cameră a fetei, după ce românca nu a mai venit acasă şi nici nu a mai răspuns la telefon.

Florina Gogos a dispărut în 8 ianuarie. A fost găsită moartă într-un şanţ, o lună mai târziu

65ymas.com

Tânăra avea să fie găsită moartă într-un şanţ o lună mai târziu. Trupul femeii se afla într-o stare avansată de descompunere şi a fost găsit plutind într-un șanț situat între Silla și Albufera.

Florina a fost sugrumată, apoi aruncată în şanţ

levante-emv.com

Descoperirea a fost făcută de un vânător amator, iar surse din anchetă susţineau atunci că Florina ar fi fost ucisă chiar în ziua dispariţiei sale. Agenții au reușit identificarea româncei cu ajutorul a două tatuaje: o coroană pe mâna dreaptă și o frază în limba aromână pe piept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Un cunoscut om de afaceri ar fi ucis-o pe Florina, românca sugrumată și aruncată într-un șanț, în Spania. Presupusul criminal a fost arestat