Antena Meniu Search
x

Video Blocaj în traficul din Bucureşti, din cauza unor lucrări de reabilitare. "Mergi încet şi te prinde la mijloc"

A fost haos în nordul Capitalei din cauza lucrărilor de reabilitare la două treceri de cale ferată. Restricțiile de circulație au creat blocaje, iar șoferii au fost dați peste cap. Reprezentanţii CFR susţin că astăzi ar trebui să fie ultima zi de lucrări.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 05.01.2023, 08:08

Vezi și

Cu nervi şi claxoane şi-au început şoferii dimineaţa în nordul Capitalei. "Practic noi, firma noastră, astăzi aveam treabă. Mâine cei de la CFR", spune un muncitor. Timp de două zile, cât au anunţat lucrătorii că va fi oprită circulaţia, şoferii au fost nevoiţi să folosească variante ocolitoare. "Ambele sensuri de circulație de pe Şoseaua Andronache sunt blocate din cauza lucrărilor la trecerea căii ferate. Șoferii sunt îndrumați să ocolească această zonă prin Şoseaua Colentina", spune Cosmina Balint, reporter Observator.

Blocaj în trafic, din cauza lucrărilor

Doar că şoferii nu au fost mulţumiţi de variantele alternative, aşa că şi-au vărsat nervii pe muncitorii pe care i-au găsit în stradă. "Ne încurcă, normal că ne încurcă. Avem drum aici", comentează un şofer. "Tu treci cu mașina liniștit, n-ai cum să treci tare. Mergi încet, și când începe bariera să cânte te prinde la mijloc sau ai ocazia să ți cadă pe mașină", adaugă un altul. "Eu am o afacere și afacerea mea depinde de mașinile care trec pe stradă", spune o femeie.

Conform reprezentaților CFR, lucrările de pe Șoseaua Andronache ar trebui să fie finalizate joi, până la ora 16:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Blocaj în traficul din Bucureşti, din cauza unor lucrări de reabilitare. "Mergi încet şi te prinde la mijloc"