Antena Meniu Search
x

Bombă pe patru roți lângă stația GPL

Sute de oameni din Târgovişte s-au temut pentru viaţa lor aseară. Un taxi a ars ca o torţă lângă o cisternă plină cu GPL, într-o benzinărie

Vezi și

Sute de oameni din Târgovişte s-au temut pentru viaţa lor aseară. Un taxi a ars ca o torţă lângă o cisternă plină cu GPL, într-o benzinărie

O maşină ardea ca o torţă la doi paşi de o cisternă plină cu GPL când au ajuns pompierii. Şoferul, un taximetrist, care nu se afla în timpul programului s-a oprit aici să alimenteze, dar n-a mai apucat să plece de lângă pompă.

Dacă ar fi explodat cisterna toţi oamenii din staţia peco şi cei de pe trotuarele din apropierea benzinăriei ar fi fost în pericol de moarte. Dar asta nu i-a ţinut departe pe curioşi. Zeci de localnici au ieşit din case, să vadă ce se întâmplă.

Din fericire, două maşini de pompieri au ajuns imediat lângă taxiul cuprins de flăcări, înainte ca cisterna cu GPL să explodeze. După câteva minute pompierii au reuşit să stingă flăcările. Dar misiunea lor nu s-a terminat după ce maşina a fost îndepărtată de lângă pompă. Trebuie să stabilească acum din ce cauză s-a aprins autoturismul.

Una dintre ipoteze ar fi că şoferul ar fi avariat furtunul de alimentare lăsat la întâmplare pe jos, lângă pompă. La fel de bine însă o avarie la sistemul GPL al maşinii ar fi putut provoca incidentul.

Pompierii au cerut înregistrările camerelor de supraveghere ale staţiei, în speranţa că acestea vor face lumină în acest caz.

Maşina arsă era asigurată, aşa că proprietarul îşi va recupera banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Bombă pe patru roți lângă stația GPL