Un bucătar din Costinești rupe tăcerea. Alimente spălate și revândute, clienții erau puși în pericol
Un bucătar acuză un important complex turistic din Costineşti că pune în pericol sănătatea turiştilor. Omul, fost angajat în restaurant, spune că era obligat să folosească alimente vechi şi că mâncarea alterată ar fi fost revândută clienţilor, într-o altă prezentare.
Un bucătar acuză un important complex turistic din Costineşti că pune în pericol sănătatea turiştilor. Omul, fost angajat în restaurant, spune că era obligat să folosească alimente vechi şi că mâncarea alterată ar fi fost revândută clienţilor, într-o altă prezentare. În faţa acuzaţiilor, reprezentanţii complexului susţin că fostul angajat încearcă să se răzbune pentru că nu ar fi primit salariul pe care l-a cerut.
După douăzeci şi cinci de ani de muncă în bucătăriile restaurantelor, experienţa trăită pe litoralul românesc l-a determinat pe un bucătar să rupă tăcerea. Omul acuză conducerea unui important complex turistic din Costineşti că pune în pericol sănătatea turiştilor.
Mai mult, bucătarul susţine că atât şeful său cât şi conducerea localului ştiau de neregulile din restaurant.
Mâncarea ar fi fost depozitată în condiții improprii
Alimentele ar fi fost depozitate în condiţii improprii şi nici la capitolul igienă localul nu ar fi stat mai bine, spune fostul angajat.
În faţa acuzaţiilor fostului angajat, reprezentanţii complexului susţin că este vorba de invidie şi rea voinţă.
Controalele pe litoral vor continua toată vara. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au verificat, numai în ultima săptămână, 250 de unităţi alimentaţie publică. 25 dintre acestea au fost găsite cu nereguli şi au fost amendate cu 200 de mii de lei.
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰