Antena Meniu Search
x

Bucureştenii dezinhibaţi planifică o plimbare mai lejeră, cu metroul

O mie de bucureşteni vor circula duminică cu metroul fără pantaloni. După modelul occidental şi românii vor să facă valuri, în plină iarnă, îmbrăcaţi sumar. Iniţiativa a născut deja controverse. Metrorex îi avertizează pe amatori că vor fi amendaţi

Vezi și

O mie de bucureşteni vor circula duminică cu metroul fără. pantaloni. După modelul occidental şi românii vor să facă valuri, în plină iarnă, îmbrăcaţi sumar. Iniţiativa a născut deja controverse. Metrorex îi avertizează pe amatori că vor fi amendaţi

Există însă şi o cale de mijloc. Mai puţin sumară.

În America, ziua în care călătorii renunţă la pantaloni a devenit o tradiţie. Sute de pasageri dau jos din senin hainele, o dată pe an. Spre deliciul celor care au decis doar să privească. După 12 ani, fenomenul a ajuns şi în România.

Mai multe şanse sunt ca cei care vin sumar îmbrăcaţi să primească amendă. Conducerea Metrorex spune că a refuzat să aprobe evenimentul pentru că ceilalţi călători sunt deranjaţi de astfel de manifestări. Ca să evite amenda, aventurierii trebuie să poarte pantalonii scurţi sau boxeri. Şi să nu îşi dea jos pantalonii în tren. Oricum, mai avem până să îi prindem pe americani din urmă.

Iar momentul adevărului se apropie. Pe internet s-au strâns aproape o mie de amatori de senzaţii tari. Cu pantalonii în vine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bucureştenii dezinhibaţi planifică o plimbare mai lejeră, cu metroul