Antena Meniu Search
x

Plângere penală după ce trupurile a două femei moarte la Institutul Oncologic au fost încurcate între ele la ridicarea de către familii

Încurcătura macabră de la morga Institutului Oncologic din Bucureşti se va încheia cu o plângere la poliţie.

Vezi și

Încurcătura macabră de la morga Institutului Oncologic din Bucureşti se va încheia cu o plângere la poliţie. Două familii au ajuns să facă schimb de sicrie, pe marginea drumului, ca să nu îngroape pe altcineva în locul rudei lor, pentru că cei de la spital au făcut greşeala vieţii lor.  

Bulversat de tragedia care l-a lăsat fără soţie, Mihai Iftene nu şi-ar fi dat seama că a adus acasă, pentru înmormântare, o altă femeie. Abia când fiica sa a văzut sicriul, a realizat că urma să îngroape pe altcineva. 

Femeia a sunat la spital, să lămurească situaţia. Spune ca, iniţial, acolo nici nu voiau să ia în calcul că le-ar fi trimis pe altcineva. Femeia se temea că, dacă angajaţii spitalului tărăgănează lucrurile, mama ei ar putea fi îngropată în altă parte.

Familia din Piteşti este hotărâtă să depună o plângere la poliţie. Între timp, conducerea Institututului Oncologic Bucureşti a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Plângere penală după ce trupurile a două femei moarte la Institutul Oncologic au fost încurcate între ele la ridicarea de către familii