Antena Meniu Search
x

O vacanta la Disneyland Paris, cadoul ideal de Ziua Copilului

Astazi, este 1 iunie si orice parinte cauta cadoul potrivit pentru copilul lui. Asa ca ideea mea este un cadou pentru copilul duneavoastra, dar si pentru copilul din dumneavoastra, Disneyland Paris.

Vezi și

Pretul unei astfel de calatorii nu e tocmai mic, dar pentru ce ofera nu mai pare atat de mare. Incepe de la aproximativ 300 de euro de persoana si se opreste in functie de numarul de stele al hotelului unde va cazati.

Sa nu uitam ca mai trebuie sa platiti si biletul de intrare in parc, al carui pret incepe de la 60 de euro de persoana.

Primul motiv pentru alegerea unei vacante la Disneyland ar fi intalnirea cu toate pesonajele din toate desenele animate ale copilariei dumneavoasta si a copilui dumneavoastra.

Al doilea este ca puteti veni in orice anotimp, pe orice fel de vreme, distractia este garantata. Al treilea: este foarte simplu de ajuns, dupa cum spun administratorii parcului, toate drumurile duc la Disneyland Paris.

Al patrulea motiv este ca nu conteaza ce varsta ai. De la un an pana la 100 de ani, toti au ceva de facut, distractia nu are limita de varsta. De asemenea, nu te poti plictisi, pentru ca mereu este si va fi ceva nou de facut, mereu apar pesonaje de desene animate noi, cu alte cuvinte, ai motive sa revii mereu aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » O vacanta la Disneyland Paris, cadoul ideal de Ziua Copilului