Antena Meniu Search
x

Video Cadouri de la Moş Crăciun. Ziua în care copiii primesc daruri în autobuz: "Va parcurge tot orașul"

E decorat de sărbătoare, plin de luminițe, globuri și beteală. Și nu doar că circulă gratuit, ci e chiar primul autobuz în care cei mai mici dintre călători primesc daruri. Pentru că e tocmai autobuzul lui Moș Crăciun, cel mai bun mijloc de transport, într-o iarnă fără zăpadă. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.12.2022, 08:02

Vezi și

Dacă în mod normal transportă călători pe rutele obişnuite din oraş, acum autobuzul are o misiune specială. E noua sanie a lui Moş Crăciun. Mai mulţi copii din Braşov spun că au venit special să-l vadă pe Moş Crăciun, dar şi să facă o plimbare prin oraş. Totul li se pare "foarte frumos". "Ne bucurăm să aibă o surpriză mare în inimă și în suflet", mărturiseşte Moș Crăciun. Întrebat cum reacţionează cei mici, acesta continuă: "Se bucură foarte mult. El este elful meu".   

Cadouri pentru copii, în autobuzul lui Moş Crăciun din Braşov

Autobuzul Moșului va circula zilnic, de la ora 17, până pe 2 ianuarie. Traseul are 35 de kilometri, cu staţii prin tot oraşul, iar în autobuz se aud colinde. "Autobuzul va parcurge tot orașul, în doua ore jumătate - trei. Și va traversa toate periferiile, ajungând într-un final în centrul orașului", spune Marian German, director regie de transport. Un mic secret: în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, Moșul va aduce cadouri în autobuz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cadouri de la Moş Crăciun. Ziua în care copiii primesc daruri în autobuz: "Va parcurge tot orașul"