Antena Meniu Search
x

Video Calea Victoriei a prins viaţă la a doua ediţie a evenimentului "Noaptea Dansului". Zeci de oameni au transformat străzile în ring de dans

Weekendul acesta Calea Victoriei a prins viaţă prin... mişcări senzuale pe ritmuri muzicale. Zeci de bucureşteni au transformat ieri Centrul Capitalei într-un imens ring de dans. Alături de profesionişti, dansatorii de ocazie s-au distrat pe ritmuri de salsa, tango sau bachata, la a doua ediţie a evenimentului "Noaptea Dansului". 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 24.09.2023, 10:59

Vezi și

Timp de trei ore centrul Capitalei a devenit scenă deschisă pentru dansatorii de ocazie. În paşi de salsa, tango sau bachata, dansatorii profesionişti au încercat să convingă oamenii să li se alăture pe scena din faţa Muzeului de Istorie. 

Daniela Samoil Istrate, organizator eveniment: Dansul este o bucurie şi merită dansat cu toată lumea. Pentru că despre asta este vorba, să creăm o comunitate de dans. Noi asta susținem prin cadrul proiectului. Să-i aducem în stradă, unde s-a născut. Să creem un Bucureşti vesel şi efervescent pentru că oamenii de aşa ceva au nevoie.

Şi a fost nevoie doar de o singură scânteie ca atmosfera să devină incendiară.

Turistă: Îmi place foarte mult dansul. Îmi place foarte mult muzica. Nu prea mă pricep, dar îmi place foarte mult. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Calea Victoriei a prins viaţă la a doua ediţie a evenimentului "Noaptea Dansului". Zeci de oameni au transformat străzile în ring de dans