Antena Meniu Search
x

Calin Popescu Tariceanu vrea sa se casatoreasca!

La 61 de ani, Calin Popescu Tariceanu ar putea imbraca din nou costumul de mire. Pentru a cincea oara. Fostul premier intentioneaza sa se casatoreasca peste o luna. Mult mai tanara sa iubita ar fi ales deja locatia si a intocmit lista cu invitati.

Vezi și

Tanara pe care fostul premier si-ar dori sa o duca la altar se numeste Loredana Moise. Are 35 de ani, cu 26 de ani mai putin decat el si este absolventa de Arte Plastice. Si-ar dori sa devina designer, dar deocamdata s-a facut remarcata prin calitatile de fotomodel.

Prima data si-a facut aparitia in lumina reflectoarelor. la bratul lui Calin Popescu Tariceanu. Se intampla in 2011, la nici doua luni de la divortul politicianului. Cei doi s-au tinut toata noaptea in brate. “Chestiunile astea care tin de viata mea privata, cand o sa hotarasc eu ce comunic, o sa comunic eu. Nu stau sa fac interviuri si comentarii pe aceste subiecte”, a spus Tariceanu.

Potrivit unor apropiati ai politicianului, cei doi urmeaza sa se casatoreasca pe 25 mai. Nunta va avea loc intr-un decor ca-n basme, la Palatul Snagov. 500 de persoane s-ar afla pe lista invitatilor, alesi pe spranceana. Fostul premier nici nu confirma, dar nici nu neaga informatia.

Si totusi, ar putea fi cineva care sa se opuna acestei casatorii. Si nu vorbim despre una din cele patru foste sotii ale politicianului. Ci de Biserica. Potrivit traditiei ortodoxe, nu sunt permise mai mult de trei casatorii in biserica. Premierul ar fi deja la a cincea. Ultima casnicie, cea cu Ioana a durat opt ani. Cand a spus DA, Ioana avea 19 ani. Cei doi au impreuna un baiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Calin Popescu Tariceanu vrea sa se casatoreasca!