Antena Meniu Search
x

Video Campania Rabla pentru electrocasnice va începe pe 14 mai. Care este bugetul alocat şi cu ce schimbări vine ediţia din acest an

Suntem tot mai aproape de startul campaniei Rabla pentru electrocasnice. La sfârşitul acestei săptămâni toţi cei care vor să îşi înnoiască electrocasnicele vor putea schimba televizoarele, maşinile de spălat, frigiderele sau apartele de aer condiţionat cu unele noi, cu ajutor de la stat.

Andra Mitu
de Andra Mitu

la 10.05.2021, 17:31

Vezi și
  • Se dă startul campaniei Rabla pentru Electrocasnice pe 14 mai

La finalul acestei săptămâni începe oficial programul Rabla pentru electrocasnice. Ediţia din acest an are un buget dublu. Este vorba despre 75 de milioane de lei. Oamenii îşi vor putea cumpăra cu ajutor de la stat de la maşini de spălat vase, la maşini de spălat rufe, la laptopuri sau tablete. Valoarea voucherelor este cuprinsă între 200 şi 500 de lei.

Ediţia din acest an se va desfăşura etapizat. În prima săptămâna se vor putea înscrie pentru aceste vouchere. Ulterior, se vor putea cumpăra electrocasnice mari, frigidere, maşini de spălat vase, maşini de spălat rufe. Iar o etapă ulterioară va fi dedicată pentru laptopuri, tablete şi televizoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Campania Rabla pentru electrocasnice va începe pe 14 mai. Care este bugetul alocat şi cu ce schimbări vine ediţia din acest an