Antena Meniu Search
x
LIVE

Carantină de noapte la Slobozia, după ce rata de infectare a trecut de 7,5 la mie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a decis instituirea carantinei de noapte pentru municipiul Slobozia. Decizia a fost luată după ce rata rata de infectare la nivelul municipiului a trecut de pragul de 7,5 la mie.

De Redactia Observator la 06.10.2021, 10:38
Poliţişti în trafic
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a decis instituirea carantinei de noapte pentru municipiul Slobozia - Hepta

Astfel, pe timpul nopţii, adică în intervalul orar 20.00-05.00, locuitorii municipiului Slobozia vor putea ieşi pe stradă doar cu un motiv bine întemeiat. Restricţia nu îi vizează însă pe locuitorii care sunt vaccinaţi anti-COVID.

Organizarea de nunţi şi botezuri, permisă, dar cu restricţii

Masca de protecţie va fi obligatorie în spaţiile publice, pieţe, târguri, magazine, staţii de transport în comun, dar şi în mijloacele de transport, precum şi pe o rază de 50 m în jurul şcolilor. Restaurantele şi cafenelele pot funcţiona doar cu ocuparea a maximum 50 la sută din capacitate şi pot primi doar clienţi care prezintă certificatul verde. Aceleaşi reguli se aplică şi în cazul locurilor de joacă pentru copii din spaţii închise, dar şi în cazul cinematografelor sau restaurantelor din mall-uri. Pe de altă parte, activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este interzisă, relatează news.ro.

Este permisă organizarea de nunţi şi botezuri cu condiţia ca numărul participanţilor să fie de maximum 200, iar aceştia să prezinte certificatul verde.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Carantină de noapte la Slobozia, după ce rata de infectare a trecut de 7,5 la mie