Carne dezghețată, toxiinfecție garantată
Produse congelate şi nu prea. Asta vând în depozitele frigorifice de la marginea Bucureştiului comercianţii de carne şi peşte. Marfa se vinde din frigidere sau direct de pe jos. Dar, carnea nu este mereu îngheţată
Produse congelate şi nu prea. Asta vând în depozitele frigorifice de la marginea Bucureştiului comercianţii de carne şi peşte. Marfa se vinde din frigidere sau direct de pe jos. Dar, carnea nu este mereu îngheţată
Trecută prin mâinile clienţilor şi manipulanţilor, carnea aşteaptă să fie vândută dintr-un depozit frigorific de la marginea Bucureştiului. Produsele sunt pe categorii: îngheţate şi dezgheţate. Cele din urmă, desigur, sunt mai ieftine.
Specialiştii avertizează, însă, asupra pericolelor din spatele produselor de acest gen. "Cea mai frecventă problemă este toxinfecţia alimentară. Produc probleme digestive, vărsătură, scaune modificate. Ducând la extrem lucrurile se poate ajunge şi la deces".
Autorităţile promit de luni de zile că vor rezolva problema mărfii din depozite, dar comercianţii îşi văd, în continuare, nestingheriţi de treabă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰