Antena Meniu Search
x

Cartierul Viişoara din Bistriţa s-a transformat într-un focar de infecţie

Un cartier de locuinţe sociale din Bistriţa, s-a transformat într-un focar de infecţie. Căci mulţi dintre săraci n-au înţeles că trebuie să păstrezi şi curăţenia

Vezi și

Un cartier de locuinţe sociale din Bistriţa, s-a transformat într-un focar de infecţie. Căci mulţi dintre săraci n-au înţeles că trebuie să păstrezi şi curăţenia.

Mirosul este cumplit. Iar totul arată ca o imensă cocină. Evident, porcii se simt ca la ei acasă. Blocurile, construite nu demult, arată de parcă ar fi trecut prin război. La orice etaj priveşti, vezi geamuri sparte. În acest bloc, spre exemplu, niciun etaj n-a scăpat întreg.

În cartierul de locuinţe sociale trăiesc 300 de familii. Cei mai mulţi din cei care locuiesc aici stăteau, până acum câţiva ani, în barăci sau case retrocedate. Primăria a fost binevoitoare. I-a scos din cocioabe şi le-a dat un apartament, le-a dat o casă decentă.

De când s-au mutat la bloc, nici măcar un lcoatar nu a plătit întreţinerea. Din păcate, există şi oameni care nu reuşesc să se integreze în condiţiile pe care noi le-am oferit acolo. Au restanţe şi în plata chiriei şi întreţinerii. Pentru că n-au reuşit să-i convingă să plătească, primăria încearcă acum să-i dea afară din locuinţele sociale şi să-i mute de la bloc în case modulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cartierul Viişoara din Bistriţa s-a transformat într-un focar de infecţie