Antena Meniu Search
x

Chef Cătălin Scărlătescu nu mai e la cuţite cu nimeni! A pregătit un burger special, după o reţetă inventată chiar de el

Când se întâlnesc cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru ies burgeri cu halloumi. Adică burgeri cu celebra brânză specială din insula Afroditei. Chef Cătălin Scărlătescu şi chef Nikolas Konstantinou au inventat o reţetă care la prima degustare s-a bucurat de mare succes. Chiar şi ambasadorul Ciprului în România a mâncat cu poftă.

Vezi și

Când se întâlnesc cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru ies burgeri cu halloumi. Adică burgeri cu celebra brânză specială din insula Afroditei. Chef Cătălin Scărlătescu şi chef Nikolas Konstantinou au inventat o reţetă care la prima degustare s-a bucurat de mare succes. Chiar şi ambasadorul Ciprului în România a mâncat cu poftă.

Echipa mov, în frunte cu marele câştigător Gianny, munceşte la mai multe mâini. Face faţă cu greu pofticioşilor care stau şi aşteaptă în faţa grătarului. Noroc că reţeta este rapidă. În loc de carne de vită, pui sau peşte, burgerii care dispar cât ai clipi sunt făcuţi cu... brânză. Brânza de toate zilele a ciprioţilor.

Chef Cătălin Scărătescu şi chef Nikolas Konstantinou, profesor la Academia de Gastronomie din Cipru, s-au cunoscut de puţină vreme. Dar parcă ar fi prieteni vechi.

Halloumi, celebra brânză cipriotă care nu se topeşte niciodată indiferent că e prăjită, friptă sau fiartă, are o istorie de peste 500 de ani. Însă nici cei care au crescut cu ea habar nu au avut cât de gustoasă poate fi într-un burger.

La fel spun şi doamnele. Chiar dacă burgerul şi silueta, în general, sunt duşmani.

Şi cui i-a plăcut nu o să-i ducă prea mult dorul. Pentru că chef Scărlătescu prea să aducă halloumi în meniul românilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Chef Cătălin Scărlătescu nu mai e la cuţite cu nimeni! A pregătit un burger special, după o reţetă inventată chiar de el