Antena Meniu Search
x

Cătușele se deschid cu rugăciune

Domnul a dat, Domnul a luat. Asta spune o vorbă veche. Mulţi oameni se roagă în fiecare zi ca Domnul să le dea câte ceva, dar, în România lui 2015 există şi persoane care îl imploră pe Cel de Sus să le ia!

Vezi și

Domnul a dat, Domnul a luat. Asta spune o vorbă veche. Mulţi oameni se roagă în fiecare zi ca Domnul să le dea câte ceva, dar, în România lui 2015 există şi persoane care îi imploră pe Cel de Ius să le ia!

Ce? Cătuşele de pe mâini. Cum ar fi. fostul ministru de interne, Cristian David, care s-a botezat a doua oară şi a scăpat de arestul la domiciliu. Reporterii Observator au descoperit cu o cameră ascunsă, ce cale trebuie urmată pentru ca Divinitatea să te scape chiar şi de puşcărie. 

Se întâmpla cu o săptămână în urmă. Fostul ministru de interne, Cristian David era botezat a doua oară. La pachet a venit iute şi minunea. O mărturiseşte chiar pastorul.

Astfel de minuni au căutat şi Reporterii Observator. Sub acoperirea unei persoane certate cu legea au căutat calea de a scăpa de cătuşe. Au pornit chiar de la biserica în care fostul ministru s-a născut a doua oară.

Sociologii spun că fenomenul a existat dintotdeauna. Banul îi împinge pe mulţi să vândă iluzii, chiar dacă în joc este vorba de Dumnezeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Cătușele se deschid cu rugăciune