Antena Meniu Search
x

Caz incredibil în Vaslui. Un copil de 14 ani a fost legat şi sechestrat în propria casă

Caz incredibil în Vaslui. Un copil de 14 ani a fost legat şi sechestrat în propria casă, de doi indivizi care au intrat în locuinţă ca să fure. Nu s-au atins însă nici de bani, nici de bijuterii. Aşa că anchetatorii cred că ar fi căutat, de fapt, documente. Tatăl băiatului este directorul unei firme care i-a aparţinut omului de afaceri Adrian Porumboiu.

Vezi și

Caz incredibil în Vaslui. Un copil de 14 ani a fost legat şi sechestrat în propria casă, de doi indivizi care au intrat în locuinţă ca să fure. Nu s-au atins însă nici de bani, nici de bijuterii.

Aşa că anchetatorii cred că ar fi căutat, de fapt, documente. Tatăl băiatului este directorul unei firme care i-a aparţinut omului de afaceri Adrian Porumboiu. Laura Călugăr ştie dacă au reuşit să dea poliţiştii de urma tâlharilor.

Nu au fost găsiţi cei doi bărbaţi. De altfel, au plecat cu mâinile goale, deşi au găsit acolo şi bani, şi bijuterii. Băiatul de 14 ani era singur acasă când indivizii au intrat peste el în locuinţă. A fost legat şi de mâini, şi de picioare, ca să nu poată să fugă. În tot acest timp, bărbaţii au scotocit prin casă.

Cel mai probabil, au căutat documente, ţinând cont că nu au luat nici banii, nici bijuteriile. Proprietarul vilei şi tatăl copilului este directorul econimic al unei firme care i-a aparţinut omului de afaceri Adrian Porumboiu.

Poliţiştii fac acum cercetări la faţa locului şi speră să dea şi de cei care au spart casa. Deşi a fost legat, băiatul nu a păţit nimic. A fost găsit imobilizat de mama lui când femeia s-a întors acasă de la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Caz incredibil în Vaslui. Un copil de 14 ani a fost legat şi sechestrat în propria casă