Antena Meniu Search
x

O vilă din Militari a ars, o femeie cu multe răni pe corp a fost găsită în subsol. Poliţia anchetează o posibilă crimă

Caz şocant în Bucureşti. O crimă ar fi fost mascată într-un incendiu. O femeie a fost găsită fără viaţă în subsolul unei vile din cartierul Militari. Pompierii chemaţi să stingă flăcările i-au alertat pe criminalişti.

Vezi și

Caz şocant în Bucureşti. O crimă ar fi fost mascată într-un incendiu. O femeie a fost găsită fără viaţă în subsolul unei vile din cartierul Militari. Pompierii chemaţi să stingă flăcările i-au alertat pe criminalişti. Pe trupul femeii au fost găsite mai multe leziuni, semn că a existat violenţă înainte de foc. Iubitul victimei a fost dus la audieri. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze: crimă sau chiar un jaf încheiat prost. 

Ore în şir, criminaliştii au cercetat fiecare încăpere din vila impunătoare, situată pe o stradă liniştită din sectorul şase al Capitalei. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost găsită fără viaţă în subsolul imobilului. Acolo unde, în noapte, au izbucnit flăcări uriaşe. 

Incendiul i-a alertat mai întâi pe vecini. Un trecător a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Astăzi, poliţiştii au aflat că victima lucra ca menajeră în vilă. Venise din Dâmboviţa, împreună cu partnerul ei de viaţă. Un bărbat de 45 de ani, care lucra şi el în aceeaşi locuinţă. 

Proprietarii imobilului au aflat de la poliţie că în casa lor a avut loc o crimă. 

Iubitul femeii moarte a fost şi el rănit în incendiu. A fost însă audiat. Procurorii nu pot elimina încă toate ipotezele. Inclusiv cea a unui  jaf care s-ar fi încheiat cu o crimă. Cu atât mai mult cu cât în vila respectivă îşi aveau sediul mai multe firme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O vilă din Militari a ars, o femeie cu multe răni pe corp a fost găsită în subsol. Poliţia anchetează o posibilă crimă