Antena Meniu Search
x

Video Ce surprize îi aşteaptă pe românii care vor petrece 1 Mai pe litoral

Adio vacanţă de Paşte, bun venit libere de 1 mai. Bine, mai avem cam 10 zile până acolo dar asta nu înseamnă decât că trebuie să ne pregătim. Asta fac şi hotelierii de pe litoral dar şi organizatorii de petreceri. Nu vor fi deloc puţine. Cele mai aşteptate sunt festivalurile "Sunwaves" din Mamaia şi "Beach, please!" din Costineşti.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 14:41

Vezi și

În mai puțin de două săptămâni se dă, oficial, startul sezonului cu mega petrecerile de 1 Mai. Pregătirile au început încă de dinainte de Paste. Organizarea celor mai așteptate evenimente: Sunvawes - festivalul din Mamaia și Beach Please - festivalul din Costinești - este un linie dreaptă. Corturile sunt montate și se lucrează la organizare. Au avut loc și licitațiile pentru sectoarele  de plaje.

Unii administratori se organizează pentru sezon, alții cred că nu vor fi gata. Spre deosebire de anul trecut, la festivalul de la Costiensti sunt două intrări. Under 18 și over 18. Invitaţii speciali de anul acesta sunt: Ina, Irina Rimes şi Carla's Dreams.

"Cei care vor să vină la mare în acea perioadă ar fi trebuit deja să-şi rezerve o cameră la hotel. Sunt deja unlele unităţi de cazare, unde gradul de ocupare este deja spre 100%. Aşadar, dacă vreţi să veniţi în acel sfârşit de săptămână ar trebui să vă grăbiţi în acest sens. ne apropriem cu paşi repezi de cel mai aşteptat weekend şi sperăm ca de 1 Mai să avem parte de vreme bună pentru că sunt organizate foarte multe petreceri.

În staţiunea Mamaia este cel mai mare festival de muzică electronică, Sunwaves. Organizatorii ne spuneau că sunt aşteptaţi peste 10.000 de tineri. Din toate abonamentele cumpărate, 85% au fost cumpărate de către tineri din Marea Britanie, Germania, Italia, Polonia sau Olanda.

Festivalul de la Costineşti a avut un succes răsunător, organizatorii se aşteaptă ca şi anul acesta să fie de succes, mai ales că anul acesta vor fi invitaţi şi artişti internaţionali. Pe o plajă din Constanţa va fi organizat pentru prima dată un festival Grill Fest, la care vor participa cei mai buni şi mai cunoscuţi chefi din România" , a transmis reorterul Observator, Andreea Filip de la malul mării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce surprize îi aşteaptă pe românii care vor petrece 1 Mai pe litoral