Antena Meniu Search
x

Cel mai circulat drum judeţean din Caraş-Severin este plin de gropi (Video)

Mii de oameni aşteaptă, de o grămadă de ani, refacerea celui mai circulat drum judeţean din Caraş-Severin. Este plin de gropi şi se degradează de la o zi la alta fără ca autorităţile să ia măsuri.

de Redactia Observator

la 26.02.2019, 17:09

Vezi și

Mii de oameni aşteaptă, de o grămadă de ani, refacerea celui mai circulat drum judeţean din Caraş-Severin. Este plin de gropi şi se degradează de la o zi la alta fără ca autorităţile să ia măsuri. Iar atunci când localnicii au protestat, au obţinut doar nişte mici cârpeli. Reabilitarea drumului ar ajuta foarte mult turismul din zonă, pentru că acolo există locuri superbe, cum ar fi Parcul Naţional Cheile Nerei.

Asfalt distrus şi bătătorit, dar şi cratere adânci formate în pământ. Drumul Judeţean 571 B care face legătura cu Rezervaţia Naturală Cheile Nerei este o bătaie de joc la adresa şoferilor. Cu mai puţin de 20 de km la oră, cei care sunt nevoiţi să tranziteze acest drum ajung cu maşinile în service chiar şi pe fiecare lună din cauza gropilor.

Anul trecut, în luna iunie, sute de localnici au protestat pentru felul în care arată drumul. În 2016, au plantat flori în gropile din asfalt, iar în 2017 au ieşit la o plimbare, în coloană, pe o porţiune de drum care arăta ca după bombardament. Au primit în schimb doar promisiuni şi mici cârpeli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Drumul Judeţean 571 B se află pe lista de priorităţi a Consiliului Judeţean Caraş- Severin. Anul acesta autorităţile fac demersurile necesare pentru a primi fonduri europene pentru modernizarea a 35 de kilometri de drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cel mai circulat drum judeţean din Caraş-Severin este plin de gropi (Video)