Antena Meniu Search
x

Cele mai bune job-uri din lume

Mergi la concerte, te plimbi pe plaja sau vizitezi cele mai bune restaurante si baruri. Si pentru asta mai iei si bani. 100.000 de dolari. Suna a gluma, dar astfel de locuri de munca exista.

Vezi și

Australienii scot la bataie 6 joburi considerate cele mai bune din lume.

In 2009 s-a dat primul job de acest fel. Din 34 de mii de CV-uri, a fost selectat acest britanic pentru a deveni administratorul unei insule private. A promovat insula pe un blog si a primit 150 de mii de dolari. Este vorba de conceptul "vacanta de munca" !

Ce-ar fi sa primesti bani ca sa fii administrator intr-o rezervatie naturala? Nu trebuie decat sa devii cel mai bun prieten al animalelor! Sau ai putea fi fotograf la cele mai tari evenimente mondene din Melbourne. Sau poti fi animator sef la Sydney! Mergi la festivaluri, concerte, filme. Vezi cum e atmosfera acolo, scrii comentarii, iti dai cu parerea. Sau maestru degustator… Mananci, bei. Vizitezi cele mai tari restaurante si baruri. Dar o slujba ca paznic intr-un parc australian? Patrulezi pe plaje intinse cat ochii, verifici temperatura apei…

Salariul: 50.000 de dolari pentru 6 luni plus alti 50.000 de dolari pentru cheltuieli. Se poate inscrie oricine. Varsta: de la 18 ani in sus. Inscrierile se fac pe internet.

Va intrebati probabil care-i smecheria? Cine da atatia bani pentru a te distra la locul de munca? Raspunsul e simplu. Australia se chinuie sa mentina un numar cat mai mare de turisti in plina criza. Ultima zi pentru inscrieri este 10 aprilie! Castigatorii vor fi anuntati in vara, iar contractul incepe de pe 6 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cele mai bune job-uri din lume