Antena Meniu Search
x

Cele mai cautate activitati, pe Google

Să dăm o raită pe Internet. Vedem în continuare ce mai caută românii acolo. Drumeţiile pe munte şi plimbările cu caiacul par că i-ar interesa pe oameni. O spun motoarele Google care au înregistrat o creştere a traficului pe internet în ceea ce priveşte activităţile în aer liber. 

de Greta Gavrilă

la 18.08.2020, 13:37

Vezi și
  • Utilizatorii au fost interesaţi şi de cele mai frumoase locuri din care pot admira răsăritul şi apusul.
  • Locul cinci în clasamentul căutărilor este ocupat de plimbările cu caiacul.

În clasament se regăsesc drumeţiile, evenimentele drive in şi plimbările cu caiacul. Dar să le discutăm pe rând. 

Pe munte sau în pădure, traseele pentru drumeţii în aceste zone au fost cele mai căutate. Avantajele sunt evidente: putem respira aer proaspăt, fără masca de protecţie. Dar pe lânga asta, un studiu al Academiei Naţionale de Ştiinţe din Statele Unite indică faptul că o plimbare de o oră şi jumătate în natură scade mai mult nivelul depresiei decât una în mediul urban. 

Odată cu anularea concertelor şi închiderea cinematografele şi a teatrelor, a crescut nevoia oamenilor de a merge la evenimente culturale. Drept dovadă, oamenii au căutat pe Google mai des ca înainte evenimentele desfăşurate în regim drive- in sau în parcuri. 

Utilizatorii au fost interesaţi şi de cele mai frumoase locuri din care pot admira răsăritul şi apusul din oraşul în care locuiesc. Pentru mulţi este locul perfect pentru un picnic, dar şi un prilej bun pentru a face fotografii reuşite. 

Şi, cu atâtea restricţii de călătorie, mulţi dintre noi am preferat să ne petrecem vacanţele pe lângă casă. Utilizatori din toată lumea au încercat să-şi redescopere meleagurile şi au căutat itinerarii pentru călătoriile cu maşina sau cu rulota. 

Locul cinci în clasamentul căutărilor este ocupat de plimbările cu caiacul. Dar totodată a crescut interesul şi pentru activităţile mai puţin populare cum ar fi cu placa de paddle. 

Pe scurt, timp şi vreme bună să avem, că soluţii se găsesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cele mai cautate activitati, pe Google