Antena Meniu Search
x

Video Cele mai căutate staţiuni pe litoral în 2021. Hotelierii au pregătit oferte avantajoase pentru toate buzunarele

Fără mască în aer liber şi fără restricţii pe timpul nopţii. Aşa va arăta vara aceasta vacanţa la malul mării. Oamenii au început să sune deja la agenţiile de turism, ca să-şi facă rezervări, iar pachetele de vacanţă se vând ca pâinea caldă. Ce-i drept, ajută şi vremea - aşa că şi acum sunt turişti pe litoral.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.05.2021, 14:39

Vezi și

Cele mai căutate staţiuni în acest moment sunt Mamaia, Năvodari, Eforie Nord şi Costineşti. O vacanţă pe litoralul românesc va costa în această vară, 5 nopţi pentru 2 adulţi şi 2 copii în jur de 1850 de lei.

Având în vedere că rezervările se fac tot mai multe de la o zi la alta, specialiştii în turism recomandă planificarea din timp a vacanţei de vară în România. Managerul unei agenţii de turism a spus că luni, în prima zi a acestei săptămâni au avut încasări de 500.000 de euro. 

În zona de Nord a litoralului turiştii se bucură din plin de vremea caldă, au intrat şi în apă, se relaxează, se bucură din plin de vremea bună - 22 de grade Celsius, iar mâine se încălzeşte şi mai mult, meteorologii spun că vom avea parte de temperaturi şi mai generoase de până la 23-24 de grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cele mai căutate staţiuni pe litoral în 2021. Hotelierii au pregătit oferte avantajoase pentru toate buzunarele