Antena Meniu Search
x

Acestea sunt cele mai noi gadgeturi pentru vacanță

La plajă, la mare, la excursii exotice. Chiar şi pentru un weekend, atunci când nu ne permitem să lipsim prea mult de la locul de muncă. Şi pentru că trăim în era gadgeturilor, bineînţeles că acestea nu trebuie să ne lipsească din bagaje

Vezi și

La plajă, la mare, la excursii exotice. Chiar şi pentru un weekend, atunci când nu ne permitem să lipsim prea mult de la locul de muncă.  Şi pentru că trăim în era gadgeturilor, bineînţeles că acestea nu trebuie să ne lipsească din bagaje

Pentru că vacanţa înseamnă în primul rând momente memorabile, ar fi bine să nu uităm de selfie stick. Adică, un băţ, la care ataşăm şi bineînţeles, conectăm telefonul mobil. Îl desfacem, fixăm cadrul, iar apoi nu ne mai rămâne decât să imortalizăm momentul de pe un buton de la baza băţului.

Dacă suntem însă adepţii pozelor sub apă, atunci ar fi bine să avem la noi şi un aparat foto subacvatic. Sau putem folosi chiar şi anumite telefoane mobile. Dar în cazul în care acestea nu sunt rezistente la apă, ei bine, pe piaţă există carcase speciale.

Un astfel de accesoriu este compatibil cu toate telefoanele, iar învelişul protejează la scufundări de până la şase metri. Şi toate chiar în timp ce ecranul rămâne tactil chiar şi sub apă. O astfel de husă costă doar câţiva zeci de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Acestea sunt cele mai noi gadgeturi pentru vacanță