Antena Meniu Search
x

CINCI ani de ÎNCHISOARE pentru o bătrână de 80 de ani din VASLUI care şi-a ucis VIOLATORUL! Firul tragediei

Cinci ani de închisoare pentru o bătrână de 80 de ani din judeţul Vaslui, pentru că a omorât în bătaie un bărbat care a încercat să o violeze. Individul era cu 24 de ani mai tânăr. 

Cinci ani de închisoare pentru o bătrână de 80 de ani din judeţul Vaslui, pentru că a omorât în bătaie un bărbat care a încercat să o violeze. Individul era cu 24 de ani mai tânăr. 

Magistraţii Tribunalului Vaslui au condamnat-o pe bătrâna Profira Angheluţă, din comuna Tăcuta la cinci ani de închisoare cu executare, sub acuzaţia de omor. Tragedia s-a petrecut în urmă cu un an şi jumătate, în locuinţa femeii, în timp ce agresorul îşi aştepta prietenul de pahar, chiar fiul bătrânei.

Mai mult de atât, instanţa a obligat-o pe femeie să achite cheltuielile de judecată în valoare de 3.000 de lei, sentinţa nefiind definitivă.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului Tribunalului Vaslui, în timp ce îl aştepta pe fiul bătrânei să se întoarcă acasă cu o sticlă de băutură, bărbatul ar fi început să o mângâie pe bătrână şi să o tragă de fustă. 

S-ar fi năpustit asupra femeii, pe care ar fi bătut-o cu pumnii, cu scopul de a viola. Într-un final, femeia povesteşte că a reuşit să scape din ghearele violatorului şi să iasă afară, unde a strigat după ajutor.

Individul a ieşit după bătrână, însă s-a împiedicat în curte, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla.

Profitând de situaţie, femeia a început să-l lovească pe agresor până când acesta nu a mai mişcat. Ulterior, a sosit şi fiul bătrânei, care a anunţat Ambulanţa.  

În urma loviturilor primite, bărbatul a murit în foarte scurt timp, fără a mai putea fi salvat de către echipajul medical solicitat la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » CINCI ani de ÎNCHISOARE pentru o bătrână de 80 de ani din VASLUI care şi-a ucis VIOLATORUL! Firul tragediei