Antena Meniu Search
x

Video Cinci luptători ai Jandarmeriei, antrenament pentru o cauză nobilă, la Braşov

Cum e să faci 100 de tracțiuni, echipat cu o vestă antiglonț grea de zece kilograme? Dar 200 de flotări, cu același echipament?  Probabil că nu foarte greu, atunci când o faci pentru o cauză nobilă. Cinci luptători ai Jandarmeriei București au cinstit în acest fel memoria unui erou militar american, într-un eveniment caritabil, desfășurat la Brașov. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.05.2022, 13:18

Vezi și

Probele au început cu un kilometru și 600 de metri de alergare, în forță.  Au urmat 100 de tracțiuni, 200 de flotări și 300 de genuflexiuni. La final încă o repriză de alergare. 

Toţi sunt practicanți de CrossFit, iar taxa de participare a fost de 50 de lei. Banii au fost strânși în beneficiul unei fundații care sprijină persoane cu dizabilități din județul Brașov. 

Plutonier. Mihai Ploieșteanu, DGJMB: Sănătatea e pe primul loc, în rest, putem face orice, absolut orice dacă suntem sănătoşi şi suntem pozitivi.

Antrenament pentru o cauză nobilă

Pe acelaşi subiect

Cpt. Tudor Bogdan, DGJMB: Noi am ales să facem cu vestă, pentru că așa se execută antrenamentul clasic. Există și variante scalate, dar, făcând parte din trupele speciale, suntem obișnuiți cu asemenea exerciții.

Sebastian Boldea, instructor crossfit: Dificultatea este în funcție de nivelul fiecărui om. Asta e în metodologia noastră. Noi, fiecare antrenament pe care îl facem, îl facem potrivit pentru fiecare nivel de fitness.

Iar când nu mai pot, mai pot un pic.

Plt. Mihai Ploieșteanu, DGJMB: Mă bucur că efortul nostru va fi către o cauză nobilă și vom putea face bine cu binele nostru.

Acest stil de antrenament este denumit "provocarea Murph", în cinstea locotenentului american Michael Murphy, care a fost ucis în Afganistan. Practicant de CrossFit, acesta obişnuia să facă toate aceste exerciţii în mod regulat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cinci luptători ai Jandarmeriei, antrenament pentru o cauză nobilă, la Braşov