Antena Meniu Search
x

"Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României" își deschide porțile pentru copiii care doresc sa facă performanță

"Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României" își deschide din nou porțile pentru copiii care doresc sa facă performanță. Se vor pregăti acolo cu cei mai buni profesori şi vor face o călătorie în lumea matematicii, informaticii, artelor sau teatrului.

Vezi și

"Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României" își deschide din nou porțile pentru copiii care doresc sa facă performanță. Se vor pregăti acolo cu cei mai buni profesori şi, cu ajutorul lor, vor face o călătorie fascinantă în lumea matematicii, informaticii, limbii engleze, muzicii, artelor sau teatrului.

Până în prezent, peste 5000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite.Noul an educațional vine cu o serie de cursuri interesante și utile in dezvoltarea copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani.

Veronica și Sara sunt doua prietene bune, pasionate de teatru, care s au înscris pentru al doilea an consecutiv la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu.

Copiii și tinerii cu vârste între 5 și 18 ani mai au timp până pe 20 septembrie sa se înscrie, completând un formular on line disponibil pe site-ul Fundației Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României urmând să participe apoi la o sesiune de evaluare. Cei admiși vor începe cursurile pe 1 octombrie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României" își deschide porțile pentru copiii care doresc sa facă performanță