Meniu
Search
x

Video Coadă de 3 km la Mănăstirea Prislop, unde e mormântul lui Arsenie Boca. Vânzătorii, cei mai fericiți: "Ce este cu părintele se cumpără"

Sărbătoarea Rusaliilor a adunat mii de oameni la Mănăstirea Prislop. După mai bine de un an în care pelerinajele au fost interzise, credincioşi din toată ţara au umplut până la refuz curtea lăcaşului de cult. Oamenii au stat răbdători la rând să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca.

De Redactia Observator la 21.06.2021, 20:59
Vezi și

Mii de credincioşi aşezaţi cuminţi la rând. Aşa a arătat de Rusalii Mănăstirea Prislop, acolo unde se află mormântul lui Arsenie Boca. Românii au profitat din plin de primul weekend prelungit şi au venit să se roage. Adevăratul test al răbdării s-a dat însă în parcare. Şirul de maşini s-a întins pe aproape trei kilometri. Fericiţi au fost şi comercianţii din zonă, care i-au aşteptat pe turişti cu tarabele pline şi grătarele încinse.

Ce cumpără credincioșii mai mult?

Icoane cu părintele, brățări, din toate obiectele. Ce este cu părintele se cumpără.

Cu ce vreți să plecați de la Prislop?

Cu o amintire frumoasă, foarte frumoasă și să ne ajute bunul Dumnezeu pe toată lumea.

Mormântul lui Arsenie Boca este unul din locurile cele mai vizitate de credincioşi. Chiar şi anul trecut, în plină pandemie, Mânăstirea Prislop s-a numărat printre cele mai aglomerate destinaţii religioase din ţară.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Coadă de 3 km la Mănăstirea Prislop, unde e mormântul lui Arsenie Boca. Vânzătorii, cei mai fericiți: "Ce este cu părintele se cumpără"