Antena Meniu Search
x

Video Coadă la cel mai mare centru de vaccinare: Activitatea a fost blocată timp de o oră și jumătate

A fost coadă şi la ora 19.00 la centrul de vaccinare Romexpo.

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 29.03.2021, 22:10

Vezi și

Mai sunt 30 de oameni care așteaptă să intre în centru de vaccinare. Sunt oameni care nu au programare, dar care speră că vor rămâne doze nefolosite și că vor reuși să fie ei cei vaccinați. 

Activitate blocată

Problemele au apărut în jurul prânzului, activitatea a fost pur și simplu blocată timp de o oră și jumătate. Nu ar trebui să se întâmple acest lucru pentru că centrele de vaccinare primesc din timp listele cu cei care urmează să fie imunizați. Trimit cifrele către Direcțiile de Sănătate Publică județene, iar DSP București cere dozele de la Institutul Cantacuzino. 

Nu se știe exact ce s-a întâmplat, este posibilul ca în depozitul de la Cantacuzino să nu fi fost doze suficiente și autoritățile să aștepte noul transport  de Pfizer care a ajuns în această dimineață, vorbim de 350.000 de doze. Autoritățile spun că înârzierile au fost cauzate se solicitările multe din partea centrelor de vaccinare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Coadă la cel mai mare centru de vaccinare: Activitatea a fost blocată timp de o oră și jumătate