Antena Meniu Search
x

Cod portocaliu de vreme severă în Capitală. Bucureştenii au fost avertizaţi prin sistemul RO-ALERT: "Evitaţi deplasările"

Bucureştenii au primit o avertizare prin sistemul RO-ALERT, privind codul portocaliu de averse și descărcări electrice. Avertizarea vizează intervalul 16:05-17:00.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 16:34

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi torențiale și grindină în București. Potrivit meteorologilor, sâmbătă între orele 16.05 - 17.00, în Capitală se vor semnala averse torenţiale ce vor acumula peste 20...25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului și vijelie.

De asemenea, pe parcursul zilei de sâmbătă în zonele de deal şi de munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Moldova şi în sudul Banatului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină.

RO-Alert: Evitați deplasările

Bucureștenii au fost avertizați prin sistemul RO-Alert să evite deplasările în intervalul 16:05 - 17:00, să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție și să urmeze instrucțiunile autorităților. O astfel de alertă a fost trimisă și vineri seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Cod portocaliu de vreme severă în Capitală. Bucureştenii au fost avertizaţi prin sistemul RO-ALERT: "Evitaţi deplasările"