Antena Meniu Search
x

Colegii de la kempo ai tanarului mort in accidentul cu masina lui Ciprian Marica au tinut un moment de reculegere

Aici, pe pamant, drumul sau s-a oprit in masina lui Ciprian Marica. In ceruri, drumurile nu se opresc niciodata. Amintirea lui Andrei Mot va ramane pentru totdeauna vie in sufletele celor care l-au cunoscut.

Vezi și

Familia tanarului este devastata de durere, iar prietenii sunt in continurea socati de cele intamplate. Colegii de la kempo, sportul la care era campion Andrei, i-au dedicat un antrenament si au pastrat un moment de reculegere.

Andrei avea doar 24 de ani. Parea ca destinul i-a oferit totul: tanar, frumos, talentat, iubit si, la randul sau, indragostit. Vroia sa isi intemeieze o familie chiar in aceasta toamna.

Golul pe care l-a lasat in sufletele celor dragi nu va putea fi umplut niciodata. Prietenii si colegii se roaga acum pentru sufletul lui.

“Granita este invizibila intre viata si moarte, acum este, imediat nu mai este omul si speram ca pe lumea cealalta sa fie la fel de bun cum a fost si pe lumea asta”, a declarat Tolea Ciumac, coleg cu Andrei la clubul de sport.

Maine, familia si prietenii il vor conduce pe Andrei Mot pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Colegii de la kempo ai tanarului mort in accidentul cu masina lui Ciprian Marica au tinut un moment de reculegere