Antena Meniu Search
x

Video Condiții perfecte pe pârtiile românești, sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie

Zăpadă. Nici nu puteau să-şi dorească altceva cei care îşi petrec weekendul la munte. În plină primăvară s-au bucurat de schi. Dacă nu aţi ajuns încă la munte, nu este timpul pierdut. Sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 13.03.2021, 21:49

Vezi și

Turiştii care au ajuns la Harghita-Băi s-au plimbat cu sania... trasă de câini. Printre cei care s-au bucurat de această experienţă a fost şi Roxana Ionescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Energici şi ascultători, frumoşii câini din rasa Malamut au fost apoi răsplătiţi cu mângâieri.

Zăpada a adus fericire pe pârtii

Pe acelaşi subiect

Înconjurată de Pietrele Doamnei, pârtia Rarău din Câmpulung Moldovenesc a fost raiul schiorilor. Omătul are aproape un metru, deşi în aer se simte miros de primăvară. 

Pentru fiecare tură pe schiuri, turiştii au fost nevoiţi să stea 15-20 de minute la coadă. Accesul către baza superioară a pârtiei Rarăul de aici de la Câmpulung Moldovenesc se face cu telegondola. O urcare costă 15 lei, iar în numai 8 minute sunteţi deja sus.

Florin Delimaş, administrator resort schi: Pârtia noastră are o lungime de 2.850 de metri schiabili şi instalaţia de gondolă urcă undeva la 2.500 de metri.

Şi, după mişcare, relaxarea s-a făcut la un vin, un ceai sau o cafea. Aglomeraţie a fost şi în Poiana Braşov.  Săptămâna următoare va continua să ningă la munte, aşa că sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Condiții perfecte pe pârtiile românești, sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie