Meniu
Search
x

Video Condiții perfecte pe pârtiile românești, sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie

Zăpadă. Nici nu puteau să-şi dorească altceva cei care îşi petrec weekendul la munte. În plină primăvară s-au bucurat de schi. Dacă nu aţi ajuns încă la munte, nu este timpul pierdut. Sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie. 

De Andreea Petrescu la 13.03.2021, 21:49
Vezi și

Turiştii care au ajuns la Harghita-Băi s-au plimbat cu sania... trasă de câini. Printre cei care s-au bucurat de această experienţă a fost şi Roxana Ionescu.

A fost minunat. Chiar o experienţă incredibilă şi am aflat foarte multe lucruri despre câini.

Energici şi ascultători, frumoşii câini din rasa Malamut au fost apoi răsplătiţi cu mângâieri.

Zăpada a adus fericire pe pârtii

Pe acelaşi subiect

Înconjurată de Pietrele Doamnei, pârtia Rarău din Câmpulung Moldovenesc a fost raiul schiorilor. Omătul are aproape un metru, deşi în aer se simte miros de primăvară. 

Pentru fiecare tură pe schiuri, turiştii au fost nevoiţi să stea 15-20 de minute la coadă. Accesul către baza superioară a pârtiei Rarăul de aici de la Câmpulung Moldovenesc se face cu telegondola. O urcare costă 15 lei, iar în numai 8 minute sunteţi deja sus.

Florin Delimaş, administrator resort schi: Pârtia noastră are o lungime de 2.850 de metri schiabili şi instalaţia de gondolă urcă undeva la 2.500 de metri.

Şi, după mişcare, relaxarea s-a făcut la un vin, un ceai sau o cafea. Aglomeraţie a fost şi în Poiana Braşov.  Săptămâna următoare va continua să ningă la munte, aşa că sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Condiții perfecte pe pârtiile românești, sezonul de schi s-ar putea prelungi până la jumătatea lunii aprilie

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman