Antena Meniu Search
x

Constanţa a dispărut fără urmă, de 4 zile, în Bucureşti. Mama tinerei de 29 de ani e devastată de durere şi plânge încontinuu

Constanţa a dispărut fără urmă, de 4 zile, în Bucureşti. Mama tinerei de 29 de ani e devastată de durere şi plânge încontinuu. Poliţia o caută în toată ţara, familia de asemenea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.03.2020, 16:25

  • O tânără de 29 de ani a dispărut în Bucureşti.
  • Sora tinerei s-a dus la Poliţie.

Constanţa a dispărut fără urmă, de 4 zile, în Bucureşti. Mama tinerei de 29 de ani e devastată de durere şi plânge încontinuu. Poliţia o caută în toată ţara, familia de asemenea.

O tânără în vârstă de 29 de ani din Bucureşti, Constantina Niculaie,  dispărut de sâmbătă seara din Sectorul 1 şi de atunci e de negăsit. Tânăra avea telefonul la ea şi în acest moment îl are închis. Sora fetei, Tudoriţa, a anunţat Poliţia şi a lansat pe Facebook un apel disperat.

"La data de 02.03.2020,orele 1430, Nicolaie Tudorita cu domiciliul in Bucuresti, ne-a sesizat despre faptul ca sora sa, Niculaie Constanta, in varsta de 29 a disparut in data de 29.02.2020 orele 23.00 - 23.20. 

Are asupra sa tel. mobil, momentan inchis. Semnalmente: inatime 1,75 m, greutate 65 kg, faţa ovala, ochii caprui, ten alb, par roscat lung. Imbracamintea: tricou albastru, pulover rosu, geaca neagra, blugi albastri si incaltata cu adidasi negru cu alb. . . In cazul depistarii rugam sa anuntati cea mai apropiata sectie de poliţie, sau să sunaţi la 112.", e comunicatul de pe site-ul Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Constanţa a dispărut fără urmă, de 4 zile, în Bucureşti. Mama tinerei de 29 de ani e devastată de durere şi plânge încontinuu