Antena Meniu Search
x

Constantin Ploscaru, chirurgul din Vâlcea care şi-a înjunghiat un coleg, ar putea fi arestat preventiv

Constantin Ploscaru, renumitul chirurg din Vâlcea care şi-a tăiat cu bisturiul un coleg, chiar în sala de operaţii, ar putea fi arestat preventiv.

Vezi și

Constantin Ploscaru, renumitul chirurg din Vâlcea care şi-a tăiat cu bisturiul un coleg, chiar în sala de operaţii, ar putea fi arestat preventiv. 

Constantin Ploscaru, care în urmă cu patru ani candida la alegerile parlamentare cu sloganul "tai în carne vie corupţia şi minciuna" a reuşit să taie, în locul pacientului pe care-l avea pe masă, un coleg, chirurg şi el. Totul după un scandal în sala de operaţii. Un incident care a stârnit revolta printre ceilalţi bolnavi.

Scandalul dintre doi reputaţi medici chirurgi de la Spitalul din Vâlcea i-a revoltat pe pacienţi. Cei care urmau să intre în sala de operaţie se gândesc acum că puteau fi ei în locul bărbatului care era pe masă în timp ce medicii îşi împărţeau pumni şi picioare.

Medicul Constantin Ploscaru a fost reţinut aseară pentru 24 de ore. La spitalul din Vâlcea e anchetă disciplinară.

Dacă primeşte arestare preventivă sau arest la domiciliu pentru o perioadă mai lungă de 30 de zile, concedierea se produce de drept, automat.

Medicul Ploscaru ar fi operat un pacient care nu era o urgenţă, iar chirurgul pe care l-a tăiat cu bisturiul răspundea de repartizarea pacienţilor în blocul operator. E şi motivul pentru care a intrat în sala de operaţii să-i ceară socoteală colegului său.

Poliţia l-a audiat pe pacientul care era operat în momentul incidentului, dar şi pe medicul rănit. Constatin Ploscaru, chirurgul în mâinile căruia bisturiul a devenit armă, află în această seară dacă va fi arestat preventiv. Cazul lui este anchetat şi de Colegiul Medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Constantin Ploscaru, chirurgul din Vâlcea care şi-a înjunghiat un coleg, ar putea fi arestat preventiv