Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Convorbiri mai ieftine în străinatate

De la 1 iulie, românii care pleacă în conconcediu în UE vor plăti mai puţin când sună acasă. Cu 20 la sută.

de Redactia Observator

la 20.06.2014 , 22:20

 De la 1 iulie, românii care pleacă în conconcediu în UE vor plăti mai puţin când sună acasă. Cu 20 la sută. Cei mai bucuroşi vor fi dependenţii de internet care vor putea posta pe Facebook pozele făcute pe plajă la jumătate de preţ.

Alin îşi petrece vacanţele la rudele care lucrează în Italia. În fiecare loc în care ajunge, face o poză pentru prietenii rămaşi acasă. Preţul distracţiei este destul de mare.

De frica facturilor mari, românii se ţin departe de telefonul mobil atunci când pleacă peste hotare. Lucrurile se vor schimba de la 1 iulie. Convorbirile telefonice, SMS-urile şi traficul de date vor fi ieftinite cu până la 55%. Dar, atenţie, noile tarife nu se aplică în afara Uniunii Europene.

Vezi și

De exemplu, acest călător venit tocmai din Noua Zeelandă a încercat să stea departe de telefon. Înainte de a face acest lucru, John a plătit o factură dublă după ce s-a întors din concediu. Dar pentru Grecia, Spania sau Italia va fi liber la mobil.

Cei care nu se pot abţine să nu ţină legătura cu cei apropiaţi au oferte speciale pentru ţările din afara Uniunii Europene. Operatorii din Uniunea Europeană sunt obligaţi să avertizeze clienţii dacă au depăşit suma de 50 de euro pentru folosirea telefonului în străinătate. Se evită, astfel, facturi usturătoare care pot strica şi cel mai reuşit concediu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Convorbiri mai ieftine în străinatate