Antena Meniu Search
x

Copii intoxicaţi în cantonament

De la antrenamente au ajuns pe patul de spital. 19 copii de la Clubul Sportiv Popeşti-Leordeni, nu mai mari de 13 ani, sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov.

Vezi și

 De la antrenamente au ajuns pe patul de spital. 19 copii de la Clubul Sportiv Popeşti-Leordeni, nu mai mari de 13 ani, sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov. Puştii erau, de luni, într-un cantonament de fotbal şi fuseseră cazaţi la o pensiune din localitatea Hărman, Braşov.

Ieri , după masa de prânz, au început să se simtă rău. Atât de rău, încât seara, antrenorul lor a chemat salvarea. La spital, medicii au confirmat că au o toxiinfecţie alimentară.

Patru ambulanţe au oprit la pensiunea din Hărman să-i ia pe copii. Era nevoie de toate. 19 dintre cei 35 de copii care erau în cantonamentul de fotbal au început să spună, ieri, pe seară, că le este rău. Aveau febră şi le era greaţă, semnele evidente ale toxiinfecţiei alimentare.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului, dar şi medici de la Direcţia Sanitar-Veterinară din Braşov au luat azi la bani mărunţi pensiunea în care au fost cazaţi adolescenţii sportivi. Dacă alimentele stricate au dus la internarea copiilor, amenda pentru patronii pensiunii poate ajunge la 50 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copii intoxicaţi în cantonament