Antena Meniu Search
x

Copiii învață chimia, prin joacă, la Clubul de Excelență al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Tot mai mulți copii sunt interesați să participe la activități cât mai diverse și mai captivante. Sunt din ce în ce mai curioși, mai interesaţi de lucruri noi, mai deschiși spre domenii inedite, cum ar fi ştiinţa.

de Redactia Observator

la 09.02.2020, 15:13

Vezi și

Tot mai mulți copii sunt interesați să participe la activități cât mai diverse și mai captivante. Sunt din ce în ce mai curioși, mai interesaţi de lucruri noi, mai deschiși spre domenii inedite, cum ar fi ştiinţa. În ajutorul lor au venit cei de la Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cuceriţi de experimente, copiii vin cu nerăbdare la curs, o dată pe săptămână, timp de o oră, ca să experimenteze știinţa prin joc și joacă. Din spatele ușilor închise se aud râsete şi se simte dorinţa copiilor să afle lucruri noi. Așa se învaţă cel mai bine chimia, cu entuziasm!

Cei mici se distrează cu jocuri atractive despre chimie. Fac experimente cu substanțe solide, lichide și gaze, testează punctele de topire ale diferitelor substanțe și se bucură de o serie de activități interactive, care îi vor ajuta să înțeleagă lumea uimitoare a acestei ştiinţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au loc foarte multe activități interactive, cum este și chimia distractivă, la care copii participă cu mare bucurie. Experimentele le stârnesc curiozitatea și îi implică în marea provocare a științei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copiii învață chimia, prin joacă, la Clubul de Excelență al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.